Šunkové rolky s křenovou šlehačkou

Šunka by měla být čtvercová (tzv. pizza šunka) nebo obdélníková - např. pražská, klasická vepřová apod., s kulatou se nám bude špatně pracovat.

Nyní si ušleháme šlehačku, měla by být ta trvanlivá, ta nejlépe drží hustotu (např. Rama Cremefine ke šlehání, existuje i verze "lehká") , do které přidáme ztužovač šlehačky nebo, pokud nemáme ztužovač, šlehačku alespoň trochu přisladíme moučkovým cukrem. Stačí plochá kávová lžička, ale bez cukru to není ono. No a když máme ušleháno, tak opatrně vmícháme jemně nastrouhaný křen. Ten dle chuti, ale zase nepřehánět, ať neutluče chuť slehačky a šunky. Já bych tipovala tak maximálně 21 polévkové lžíce na jedn šlehačku. ono také zaleží na ostrosti křenu. Tak protě ochutnej.

No a nyní jen na každý plátek trochu křenové šlehačky, zarolovat, vychladit a papat.